Tuinonderhoud

_____________________

Voor de meeste een hele klus. Wij helpen u graag voor het adviseren en onderhouden van u tuin. Voorjaar zomer en najaar het hele jaar is er onderhoud nodig.

Contractonderhoud

Periodiek onderhoud op contractbasis is voor veel drukbezette mensen ideaal. We inventariseren in overleg met u de uit te voeren werkzaamheden en stellen er een contract voor op. Een vast onderhoudsteam komt dan, eventueel op een vast dagdeel, bij u langs voor de uitvoering. U kunt ook rechtstreeks met de vakmensen overleggen over de werkzaamheden. Onze medewerkers hebben alle gereedschappen, meststoffen en bestrijdingsmiddelen bij zich om uw tuin in topconditie te houden. Als u het onderhoud laat uitvoeren op regiebasis, betaalt u de gewerkte uren en de gebruikte materialen. Grotere onderhoudsopdrachten worden per kwartaal of per maand gefactureerd.

Vakantieservice

Tijdens uw vakantie kunt u gebruik maken van onze vakantieservice. Wij hebben vele klanten waar we tijdens de vakantie o.a. het gazon maaien, de graskanten bijmaaien, de plantenbakken van water voorzien of een paar dagen voor terugkomst even een kleine onderhoudsbeurt aan de tuin doen. U komt terug van vakantie en hoeft niet direct aan het werk om achterstallig onderhoud aan de tuin weg te werken. Prettig bijkomstig voordeel: Wij houden een oogje in het zeil en doordat de tuin er netjes bij ligt ziet men aan de buitenkant niet, dat u van huis weg bent. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.