Infra

 

Bouw en/of woonrijp maken

Door de jaren heen hebben wij 1 motto hoog staan: Klant is koning en  zo werken wij ook  voor onze opdrachtgevers; Particulier, overheden of voor gemeentes. Projecten zoals het uitgraven van bouwputten, maken van bouwwegen. Tevens het aanleggen van rioleringen, maar ook het woonrijp maken ervan .Zo hebben wij alle disciplines binnen 1 bedrijf .

 

Beschoeiingen en damwanden

Beschoeiingen en damwanden is in Nederland een groot vereiste. Zeker in onze regio (Zoetermeer e.o.)  is het realiseren van grondkeringen onze dagelijkse kost. Zo kunnen ook wij vanaf onze pontons u  altijd een passende oplossing bieden.

 

Bouw en/of woonrijp maken

Door de jaren heen hebben wij 1 motto hoog staan: Klant is koning en  zo werken wij ook  voor onze opdrachtgevers. Particulier, overheden of voor gemeentes. Projecten zoals het uitgraven van bouwputten, maken van bouwwegen. Tevens het aanleggen van rioleringen, maar ook het woonrijp maken ervan .Zo hebben wij alle disciplines binnen 1 bedrijf .

 

Beschoeiingen en damwanden

Beschoeiingen en damwanden is in Nederland een groot vereiste. Zeker in onze regio (Zoetermeer e.o.)  is het realiseren van grondkeringen onze dagelijkse kost. Zo kunnen ook wij bijv. vanaf pontons u  altijd een passende oplossing bieden.