Over Schouten Groen, Grond en Infra

Schouten Groen, Grond en Infra. Een hoveniers-, en aannemersbedrijf in de regio Zoetermeer die adviseert en realiseert. Een familie bedrijf dat zich richt in de groen grond en infra branche. De vele uitgebreide activiteiten maken ons bedrijf bijzonder. 

 

Een nieuwe generatie betekent een nieuwe aanpak. Uitbreiding van onze activiteiten pakket. In de jaren 90 waren wij specifiek gericht op het aanleg en onderhoud van tuinen en (sier) bestratingen.  Nu zijn wij een veelzijdig hoveniers- en aannemersbedrijf dat service en klantgerichtheid bied en het project van a tot z kan organiseren. Door de jaren lange ervaringen en kennis kunnen wij voor elk project specifieke mens en materieel inzetten.

 

Realisatie en advies

Of  het nu gaat om tuinaanleg, schuttingen of (sier) bestrating. Of het realiseren van bouw en/of woonrijp maken van (nieuwbouw) projecten. Of het maken van beschoeiingen-, steigers en houten damwanden dit is een kleine greep van onze dagelijkse activiteiten. Ook worden wij  ingeschakeld voor advies op maat voor  uw projecten. 

U kunt altijd contact op nemen;

Tel. 0795000824 of mail naar info@schoutenzoetermeer.nl